Bikefit

 

Hvorfor få lavet et bikefit?

  • Kør hurtigere og længere

En optimal position på cyklen sikrer den bedste køre-økonomi, hvor den energi, du genererer, mest effektivt overføres til cyklens fremdrift. Eller sagt på en anden måde: den optimale position sikrer den mest effektive kraftoverførsel fra benenes arbejdende muskulatur via fødderne til pedalerne! Dette betyder naturligvis, at du kan præstere bedre, hvadenten det drejer sig om at køre hurtigere eller længere.

  • Undgå skader og ubehag

Jo mere tid du bruger i sadlen, desto større er sandsynligheden for, at du får overbelastningsskader eller får smerter og/eller ubehag, hvis din cykel ikke er korrekt indstillet, dvs. hvis cyklen ikke er tilpasset din unikke anatomi. De dele af kroppen, der oftest påvirkes, er ikke overraskende de dele, der er under hårdest belastning ved cykling, såsom fødder, knæ, bagdel og ryg. Men mange ryttere vil også nikke genkendende til f.eks. ”sovende”, følelsesløse hænder samt ømme arme, skuldre og nakke. Alle disse problemer kan være forårsaget af eller forværret af et dårligt samspil mellem rytter og cykel!

Vi har mange ryttere, der opsøger os pga smerter eller ubehag under eller efter kørsel. Men nok så interessant er det, at mange ryttere, der ikke selv mener at føle den store ubehag, efterfølgende er overraskede over, hvor meget bedre komfort de får på cyklen efter et veludført bikefit. Og bedre komfort giver mere glæde og nydelse samt resulterer i bedre præstationer!

Hvorfor få lavet et bikefit hos Nordic Bikefit?

  • Vi har taget de bedste uddannelser indenfor bikefitting fra Torke Cycling i England og Paul Swift i USA
  • Vores internationale samarbejde med det anerkendte bikefit-institut Torke Cycling i England sikrer, at vi altid er fult ajour med den seneste viden og udvikling på området
  • Vi har mange års erfaring med bikefits i Danmark og Canada af såvel nybegyndere som mere erfarne motionister, supermotionister og professionelle ryttere
  • Vi har erfaring med bikefits til juniorer, kvinder og mænd inden for alle cykeltyper: MTB, racer, enkeltstart/triathlon og cykelcross
  • Vi uddanner og certificerer bikefittere i Norden, ligesom vi er nordiske importører af bikefit-dele fra Bikefit, Purely Custom, Jet Q+ og Currex
  • Og ikke mindst: vi er pasionerede cykelentusiaster, der selv har oplevet den forskel, som et veludført bikefit kan gøre!

Hvordan forløber et bikefit hos Nordic Bikefit?

Et bikefit tager ca. 2,5 timer og udføres  normalt i vores studio i København (Herlev) på rytterens egen cykel (dog kan bikefit`et også uføres på en af jeres adresser, hvis I er 2 eller flere, der bestiller et bikefit). Selve bikefit’et består af to dele:

  • Interview for at forstå rytterens mål, diskutere hvordan et bikefit kan hjælpe med at nå disse og for at kortlægge evt. problemer såsom tidligere skader og smerter / ubehag under og efter kørsel.
  • Indstilling og tilpasning af cyklen til rytteren: sadel-position, styr-position, knæ-analyse (vertikal lasermåling, pedal spacer, pedal-skive,  klamper), sko- og pedal-analyse (skoindlæg, wedges, LL shim, klamper) og videoanalyse før og efter.

Efter bikefittet udskrives en rapport indeholdende resultatet af bikefit-analysen og cyklens indstillinger.

Da bikefittet er en omfattende, koncentreret analyse indenfor et begrænset tidsrum, kan det i visse situationer være fordelagtig at få foretaget mindre finjusteringer efterfølgende. Bikefittet følges derfor altid op efter nogle uger med en telefonisk samtale for at klarlægge, om der er behov for sådanne finjusteringer.  Evt. småjusteringer vælger rytteren som oftest selv at udføre, men han/hun er også meget velkommen til at få dem foretaget hos os i København (Herlev).


Praktisk information

Pris inklusiv moms: 

Fuld bikefit:

Racer/MTB/Gravel/Cross 2195 kr *
TT/Tri 2495 kr *

Body Position (sadel- og styrposition): 

Racer/MTB/Gravel/Cross 1495 kr
TT/Tri 1795kr

Foot Correction (knæ-, sko- og pedal-analyse): 1295 kr *

Er I 2 eller flere, der ønsker et bikefit, kan I få rabat. Kontakt os for mere information på 40714263 eller send en email til info@nordicbikefit.dk

* Pris er inklusiv wedges, LL shim og pedal spacers

Cykeltyper:

Vi laver bikefits på alle cykeltyper (MTB, Racer, Enkeltstart, Triathlon, Cyclocross) for både mœnd, kvinder og juniorer.

Sted:

Bikefits udføres i vores studio i København (Herlev) eller – hvis I er 2 eller flere – på anden adresse i København og omegn eller i Nordsjælland* efter aftale.

Nordic Bikefit Studio

Marielundvej 32B 2tv

2730 Herlev

Bestil et bikefit:

Tryk her for at book’e et bikefit


Er I 2 eller flere, der ønsker et bikefit, kan disse udføres på en af jeres adresser i København og omegn eller i Nordsjælland*.

* København og omegn og Nordsjælland: Albertslund, Allerød, Bagsværd, Ballerup, Birkerød, Brøndby, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Espergærde, Farum, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Frederiksværk, Gentofte, Glostrup, Gørløse, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Helsinge, Helsingør, Hillerød, Holte, Hvidovre, Høje Tåstrup, Hørsholm, Ishøj, Jyllinge, Jægerspris, Kastrup, Klampenborg, Kokkedal, Kgs. Lyngby, København, Lynge, Måløv, Nivå, Nærum, Roskilde, Rungsted, Rødovre, Skovlunde, Slangerup, Smørum, Stenløse, Søborg, Tåstrup, Valby, Vallensbæk, Vanløse, Vedbæk, Veksø, Virum, Værløse, Ølstykke.

Bestil et bikefit:

Tryk her for at book’e et bikefit